BURRO AL TARTUFO MARZUOLO
Burro chiarificato e sterilizzato con tartufo Marzuolo
Ottimo da spalmare su crostini di pane come antipasto. Condisce ottimamente tutti i primi piatti ed anche carni e uova.
Dopo l´apertura si consiglia di tenerlo in frigo per non più di 18gg.
Se vuoi una ricetta con il burro al tartufo clicca qui
Clarified and sterilized butter with white truffle aroma
Great spread on croutons and toast for appetizer. Smells pasta dishes is also approachable (each jar seasoned dishes approximately 5).
Butter finds its natural place as a seasoning for meat and eggs.
After opening it is advisable to keep it in the refrigerator for no more than 18gg.
If you want a recipe with truffle butter click here
Ottimo da spalmare su crostini di pane come antipasto. Condisce ottimamente tutti i primi piatti ed anche carni e uova.
Dopo l´apertura si consiglia di tenerlo in frigo per non più di 18gg.
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Clarified and sterilized butter with white truffle aroma
Great spread on croutons and toast for appetizer. Smells pasta dishes is also approachable (each jar seasoned dishes approximately 5).
Butter finds its natural place as a seasoning for meat and eggs.
After opening it is advisable to keep it in the refrigerator for no more than 18gg.
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da
€ 7,90
iva 10% inc.